Vieraileminen

Kyminlinnassa ei toistaiseksi voi vierailla itsenäisesti. Lue lisää Kyminlinnan avaamisesta yleisölle Nykytila-sivulta.

Kyminlinnaa kiertää kolmen kilometrin pituinen, paikoin huonokuntoinen ulkoilureitti, joka tarjoaa hyvät näkymät Kyminlinnan ulkomuureihin. Reitin varrelta löydät myös Väkinäisten sillan, keski-aikaisen rajakiven, Kyminkartanon myllyn rauniot ja Kyminlinnan kesäteatterin.

Opastetut kierrokset

Kyminlinna.fi-palvelu järjestää opastettuja kierroksia Kyminlinnassa ryhmille huhtikuusta-marraskuuhun.

Opastettujen kierrosten aikana perehdytään Kyminlinnan värikkääseen historiaan ja tutustutaan alueen ainutlaatuiseen luontoon. Opastetut kierrokset kestävät noin tunnin ja alueella liikutaan kävellen ryhmässä Kyminlinna.fi-palvelun oppaan ja kiinteistöhuollon työntekijän kanssa.

Kierroksen pituus on enintään kaksi kilometriä.

Varaaminen

Vierailuista tulee sopia vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa. Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse: info@kyminlinna.fi

Hinta

Opastetun kierroksen hinta yrityksille on 450 euroa. Järjestöille ja kuntatoimijoille hinta on 300 euroa.

Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa.

Esteettömyys

Huom! Kyminlinna ei ole esteetön kohde, alueella ei ole mahdollista nauttia eväitä, eikä linnoituksessa ole WC-tiloja. Kyminlinnan kesäteatterin läheisyydestä löytyy siirrettävä kuivakäymälä ilman peseytymismahdollisuutta osan aikaa vuodesta.

Virtuaalinen kierros

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) on tehnyt virtuaalisen opastetun kierroksen nykypäivän Kyminlinnaan. Kierros on toteutettu hyödyntäen 360-valokuvia. Se vie katsojan linnoituksen lävitse lounaisportilta kaakkoisportille. Jokaisella alueella on infopisteitä, jotka valottavat Kyminlinnan historiaa ja nykyhetkiä.

Tee virtuaalinen kierros Kyminlinnaan